Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på Facebook:

Vine

OBS: Nye priser og menuer på vej - kontakt os for mere information.

Hvidvine​

Versante Bianco (Husets vin), Agricole Vallone, Italien

Super lækker​  hvidvin fra den sydligste del af Italien. flot strågul farve med skønne grønne nuancer. Meget frisk, delikat og frugtrig i både nnæse og mund.

Pr. glas

kr. 45,-​

Pr. flaske

kr. 189,-​

Il Garganega (Husets eksklusive), La collina dei Ciliegi, Italien

Noget af den bedste hvidvin, som findes i Norditalien lavet 100% på Garganega.

Strågul i farven med grønne reflektioner. Behagelig duft af abrikos kombineret med en buket af blomster. Som følge af den sene høst har den en frisk, velafballanceret og lang eftersmag.​

Pr. glas

kr. 59,-​

Pr. flaske

kr. 259,-​

Cotes du Rhône Blanc, Villedieu-Buisson, Frankrig

En af de mest anerkendte hvidvine i Rhône-distriktet. Fantastisk gylden farve. I næsen er den meget frugtrig og kompleks. Fantastisk balance i smagen mellem sødme og syre. Utrolig delikat eftersmag.

Pr. flaske

kr. 259​,-

Cuvée Alice, Chateau Cabezag, Frankrig

Denne hvidvin stammer fra et lille distrikt, der hedder Languedoc-Rousillion. En vin, som har en meget elegang lysegul farve med sølv reflektioner. Fantastisk duft af citron og anis, som føres over i smagen, hvor den er frisk og meget behagelig blød og rund.

Pr. flaske

kr. 259​,-

Rosé

Cotes du Rhône Rosé, Villedieu-Buisson, Frankrig

En meget lækker rosévin, som er lavet på 80% Grenache. Den har en skøn farve med mørkerøde reflekser. Lækker duft af jordbær og engelsk vingummi. Vidunderlig rund og blød i ganen.

Pr. glas

kr. 59,-​

Pr. flaske

kr. 259,-​

Rødvine

Versante Rosso (Husets vin), Agrocole Vallone, Italien

En super elegant rødvin, som er meget rubinrød i farven med lette lilla nuancer.

Noter af kirse- og hindbær er meget gennemtrængende i duften. Den har en vidunderlig blød og rund smag.

Det er en full-bodied vin, som er utrolig velstruktureret.

Pr. glas

kr. 45,-

Pr. flaske

kr. 189,-​

Il Corvina, (Husets eksklusive), La Collina dei Ciliegi, Italien

100% Corvina, som er hoved-druen i alle Ripasso og Amarone vine. Rubinrød farve, intens aroma afsluttende med antydninger af røde frugter og krydderier. Smagen er fantastisk med en gennemført balance mellem syre, sødme og frugt.

Pr. glas

kr. 59,-​

Pr. flaske

kr. 259,-​

Corte Porta, San Rustico, Italien

Den "lille Amarone", bliver den ofte kaldt. Lavet på samme druer som deres Amarone Classico på nær Molinara og tilsat Croatina og Sangiovese. Druerne er lufttørret 1 måned og lagret 12 måneder på Slovenske egetræsfade. Fantastisk mørkerød farve med lilla nuancer. Vidunderlig duft og smag af både kirsebær og krydderier. Skøn og harmonisk eftersmag afrundet med antydninger af kakao og ristet kaffe.

Pr. flaske

kr. 279​,-

Le Petit Arthur, Chateau Cabezac, Frankrig

Farven er lys granatrød med mørkerøde reflektioner. Den er meget ekstressiv i næsen , hvor specielt sorte frugter er toneangivende, men også noter af egetræ. Smagen er rund og blød med nogle gode tenniner og afrundinger af sveske

Pr. flaske

kr. 299​,-

Bordeaux AOC, Chateau de Crain, Frankrig

En meget klassisk Bordeaux slotsaftapning, som er flot rubinrød i farven, og hvor duften af kirsebær, mørke bær og peber virker meget elegante. Den har en vidunderlig "krop" og er meget velafbalanceret.​

Pr. flaske

kr. 319​,-

GASO Ripasso, San Rustoco, Italien

Marken (GASO) til denne enkeltmarks Ripasse er beliggende mere end 400 meter over havets overflade. Derfor høster man kun ved håndkraft og 14 dage senere end resten af området. Den har alt, hvad en Ripasso skal have og er bedre end de fleste Amarone vine. Vidunderlig duft og snag af både sorte kirsebær, svesker, blommer og peber. Det er en vin med meget karakter og en outstanding eftersmag.

Pr. flaske

kr. 349​,-

L'Amarone, La Collina dei Ciliegi, Italien

Farvel til halvtynd og dårlig Amarone, Denne er en meget flot og typisk Amarone, som har saft, kraft og karakter. Klassisk duft og smag af Maraschino kirsebær og en sødme-fuld lang finish. Lavet på Corvina, Corvinone, Rondinella - 12 måneder på fad og 6 måneder i flaske. Anbefalet 2 år i træk af det store nævn ved VinItaly og guld i Berlin.​

Pr. flaske

kr. 469​,-

Barolo DOCG, Carlin de Paolo, Italien

Kongernes vin og vinenes konger kaldes Barolo tit. Når man har smagt denne, forstår man hvorfor. Granatrød i farven med murstensrøde nuancer. Den har en utrolig intens aroma med noter af kirsebær, mynte og marmelade. Smagen er kraftfuld, og det er en full-bodied vin, som har nogle fantastiske tanniner og en imponerende eftersmag.

Pr. flaske

kr. 479​,-

Dessertvine

Burtons Tawny portvin, Caves Messias, Portugal

Pr. glas
​kr. 45​,-

PX Sherry sweet Natural, Bodegas Cruz Conde, Spanien

Meget klassisk for PX Sherry i dens udtryk. Den har en flot mahogni farve med nogle fantastiske gyldne nuancer. Meget intens i næsen, som fortsættes glimrende i smagen hvor rosiner, svester og figner giver en komplet smagsoplevelse.

Pr. glas
​kr. 45​,-

Kastanielikør, Jean Gauthier, Frankrig

En helt unik likør fra det lille område i Sydfrankrig, der hedder Ardéche. Duften er lækker, rund og med skønne noter af vanilje og karamel. I munden kommer den hele vejen rundt og eftersmagen er formiddabel.

Pr. glas
​kr. 45​,-

Cognac

V.S, Chollet, Frankrig

VS en lækker cognac, der har 4 års fadlagring, hvilket gør, at den er mere rund og blød end mange sammenlignelige VS'er. Dejlig eftersmag, men selvfølgelig kort.

Pr. glas
​kr. 45​,-

V.S.O.P, Chollet, Frankrig

VSOP lige en tand bedre, denne VSOP har ligget på fad 8 år. Hvilket gør, at den bliver mere afrundet i smagen, og får en lidt længere eftersmag​.

Pr. glas
​kr. 59​,-

X.O, Roullet-Fransac, Frankrig

XO den sublime cognac for den kræsne, denne cognac har ligget på fad 20-21 år. Kravet for at kalde cognac for XO er 5 års fadlagring, så her får man det ekstraordinære, uden spritsmag og med en fantastisk lang eftersmag. En super afslutning på en god middag.​

Pr. glas
​kr. 79​,-

Øvrige drikkevare

Kaffe

Kr. 20​,-

Øl

Kr. 30​,-

Vand

Kr. 25​,-

Åbningstider​

Køkkenet

Mandag:​

LUKKET​

Tirsdag-torsdag:​

11.00 - 20.00​

Fredag/lørdag

10.00 - 21.00​

Søndag:​

Kun efter aftale.​

Hotel Aarup Kro ApS

CVR: 36081422​

Find os

​Bredgade 10, 5560 Aarup​

Send os en mail​

hotelaarupkro@mail.tele.dk

Ring til os

(+45) 64 43 10 13​