Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vine

Her kan du se vores vine, vi serverer.

Hvidvine

​Regina di Fiori (Husets vin), Carlin de Paolo, Italie

Frisk hvidvin med en blomsterrig aroma og med frugtbare noter af fersken. I smagen er den delikat, frisk og fuld af frugtagtig sødme. Den serveres perfekt som nydelsesvin eller til retter med fisk og lyst kød. Prøv den også til bløde oste.

49,- pr. glas

225,- pr. flaske

Sauvignon Blanc, Domaine Joel Delaunay, Frankrig

Denne vin har en lysegul farve med grønne toner. I næsen er den udtryksfuld, fyldt med grapefrugt, goosberry, pære, frisk lime og et touch af tropisk frugt

59,- pr. glas

259,- pr. flaske

massinoti garganega, monte del fra, italien

En let aromatisk tør hvidvin med en flot halmgul farve. I næsen er den blomstret med havtorns noter. I smagen er den tør, kraftig og velafbalanceret. Passer perfekt til pastaretter og skønne retter med fisk.

275,- pr. flaske

Il Garganega, La Collina dei Ciliegi, Italien

​Noget af det bedste hvidvin, som findes i Norditalien, lavet 100% på Garganega. Strågul i farven. Behagelig duft af abrikos, kombineret med en buket af blomster. Som følge af den sene høst har den en frisk og velafbalanceret og lang eftersmag.

65,- pr. glas

275,- pr. flaske

Il Lugana, La Collina dei Ciliegi, Italien

Lys strågul med gyldne nuancer. Duften er meget fin og kompleks, med hint af hvide blomster, tørret frugt og kandiseret frugt. Smagen er tør, elegant, behagelig, mineral fyldig og kraftig. Det er en fantastik ballanceret vin.

349,- pr. flaske

Rødvine

​Piemonte Rosso (Husets vin), Carlin de Paolo, Italien

Intens rubin rød farve. Rund på ganen, som gør den nem at drikke. I munden er vinen blød og tør. Hints af røde frugter, som kirsebær, brombær og jordbær, er fremherskende, men også en blomstret note såsom rosa og violet kan fornemmes.

49,- pr. glas

225,- pr. flaske

Il Corvina, La Collina dei Ciliegi, Italien

100% Corvina, som er hoved-druen i alle Ripasso og Amarone vine. Rubinrød farve, intens aroma afsluttende med antydninger af røde frugter og krydderier. Smagen er fantastisk med en gennemført balance mellem syre, sødme og frugt.

65,- pr. glas

275,- pr. flaske

lena appassimento, monte del fra, italien

Denne dybe vin har en skøn duft af kirsebær, og krydderier som peber og lakrids. Den er fløjlsblød og harmonisk i smagen. Vinen har en god krop. Dette er den perfekte måltidsvin. Den passer især godt til grillet kød, grøntsager og hårde oste.

299,- pr. flaske

Ripasso, La Collina dei Ciliegi, Italien

​Intens rubinrød farve. Den har nogle af de klassiske dufte som Amaronens intense duft af blomme, marasca kirsebær, vilde bær, kanel og lakrids. Smagen er forbløffende, tør og meget blød, med en elegant og balanceret garvesyre.

349,- pr. flaske

Amarone Classico, La Collina dei Ciliegi, Italien

Duften er kompleks og overdådig. Den søde indledende hint af marasca kirsebær og marmelade er omringet af krydderier og en delikat læder afrunding. Kraftfuld, rund, stærk og behagelig i smagen, den har et langt af afbalanceret finish.

525,- pr. flaske

Rosé

​Gran Ballon Rosé, Domaine Joel Delaunay, Frankrig

Denne rosé er brilliant lakserosa. I næsen er den fyldt med noter af jordbær og hindbær. Godt afballanceret, livlig endnu smidig og cremet.

59,- pr. glas

259,- pr. flaske

Bardolino Chiaretto, La Collina dei Ciliegi, Italien

​Flot pink rosé. Utrolig frisk, frugtsmagende og næsten det man kalder en sprød rosévin. Den indeholder, både i duft og i smagen, nuancer af både blomster og solmodne frugter.

59,- pr. glas

259,- pr. flaske

Monferrato D.O.C Chiaretto, Carlin de Paolo, Italien

​Fin rosé farve med typiske gule nuancer. Intens vedholdende og spændende aroma med blomster notater kombineret med ret frugtbare tip. Tropisk med et strejf af ananas og mango. I smagen er den tør, harmonisk og dejlig frisk.

65,- pr. glas

275,- pr. flaske

Dessertvine

​Malvasia Castelnuovo, Carlin de Paolo, Italien

Farve: Kirsebær rød

​Aroma: duftende og aromatisk, typisk for druen.
​Fremstillet på 100% Malvasia, perfekt til desserter med frugt og bær.

249,- pr. flaske

Moscato d Asti, Carlin de Paolo, Italien

​Lavet på Moscato druen.

​Farve: Strågul med bløde gyldne nuancer ligner farven på druen. Aromaen er intens, frisk, duftende med orange blomster og salvie på forkant, og en blød baggrundsnotat af honning.
​Smagen er behageligt sød og afbalanceret.

249,- pr. flaske

Portvine

​Tawny, miguel, Portugal

Denne gyldenfarvet portvin med sine aromaer af rød bær kompot, er velafbalanceret med noter af træ- og vanilje. Denne tawny bør nydes til både et lækkert ostebord og til diverse desserter. Nyd den også gerne som en dessert i sig selv.

39,- pr. glas

249,- pr. flaske

Ruby, miguel, Portugal

​Denne unge portvin har en sød og dejlig smag af tørrede røde frugter og en god afslutning. Denne ruby bør nydes til både et lækkert ostebord og til diverse desserter. Nyd den også gerne som en dessert i sig selv.

39,- pr. glas

249,- pr. flaske

Spiritus/likør

​V.s. cognac, denis charpentier, Frankrig

Flot amber farve. I næsen frigøres noter af tørrede frugter og blomster. I ganen er denne cognac både kraftig og harmonisk. Den har en udsøgt balance, som gør den frisk, intens og behagelig i ganen og lige så behagelig for øje og næse.

45,- pr. glas

V.S.o.p. cognac, Denis charpentier, Frankrig

Flor amber farve. I næsen fornemmes duften, der stammer fra ægteskabet med perfekt balancerede noter af egetræ og subtile noter af frugt, især bitter orange. Denne cognac forbliver kraftig og afbalanceret med en behagelig langvarig eftersmag. Det er en livlig cognac, der leverer frugter og vaniljesmag.

55,- pr. glas

X.O. fine champagne cognac, denis charpentier, Frankrig

Denis Charpentier X.O. Rare Fine Champagne er en sjælden cognac, udledt af en ædel blanding af druer fra Grande og Petite champagne. Den har en smuk amber farve med en ravkåbe sublimeret af subtile gyldne refleksioner. I duften har den en harmonisk blanding af honning, kanel og blomster. I smagen har den en perfekt balance mellem tørrede frugter og et strejf af chokolade.

75,- pr. glas

8 års rom, Santiago de Cuba

​Dette er en blød og let rom med fyldig duft af kaffe, nødder og karamel. Rommen har en god, kraftig smag med tydelige noter som udvikler sig til sød karamel-ristede mandler. Eftersmagen har noter af mørk chokolade og tobak.

45,- pr. glas

Elixir 33, sød rom, Ron Cubay

I elixir 33 kan vi sætte pris på blandingen af en god, gammel rom med tropisk frugt noter, der er underlagt en fusionsproces, der udskriver blødhed og fornøjelse med en meget raffineret og behagelig chokoladebaggrund.

45,- pr. glas

Øvrige drikkevarer

​vand

25,-

øl

30,-

luksus øl

35,-

kande isvand

15,-

Kaffe

30,-

Irish Coffee

49,-

Det siger gæsterne om os på vores Facebook

★★★★★

"Dejlig mad og god betjening"

- Mogens Pallesen 

★★★★★

"Amazing food, and such a quiet place! Very, very good!"

- Nuno Vicente

★★★★★

"Fantastisk lækker mad! Friskt, gennemført og fantastisk smag."

- Emilie Ellen Fløjborg majgaard

★★★★★

"Utrolig dejlig mad, og herlig betjening."

- Lenny Örtenmark

★★★★★

"Store frokost portioner, så man går IKKE sulten derfra"

- Lea Vikkelsæ

★★★★★

"Vi fik en stor wienerschnitzel og den kan anbefales"

- Susanne Frank Jørgensen

★★★★★

"Rigtig god mad og pragtfulde mennesker, krovært med gang i"

- Lene Bredtoft Gräs

​Kontakt os

​​Bredgade 10, 5560 Aarup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 64 43 10 13

E-mail: mail@hotelaarupkro.dk

Hotel Aarup Kro ApS

​Hotellet blev i 1978 overtaget af Karen og Kaj Nielsen, som drev det sammen i 36 år.

Igennem de seneste år har hotellet gennemgået en omfattende renovering, så omgivelserne fremstår hyggelige, lyse og indbydende.

Åbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag - lørdag

15.00 - 19.00

Søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Telefontider

Mandag

Lukket

Tirsdag - lørdag

10.00 - 20.00

Søndag

Lukket